1. Nobina Suomi /
  2. Uutiset /
  3. Nobina-konsernin vastuullisuusraportti julkaistu

Nobina-konsernin vastuullisuusraportti julkaistu

Ylpeänä kerromme, että konsernimme uusin vastuullisuusraportti on nyt julkaistu! Kestävän kehityksen tukeminen on osa DNA:tamme, ja se näkyy kaikessa tekemisessämme. Joka vuosi yli miljoona ihmistä matkustaa kyydissämme. Me Nobinalla mahdollistamme päivittäin sen, että ihmiset voivat jättää autonsa kotiin.

Tänä vuonna olemme saavuttaneet myös merkittävän virstanpylvään vastuullisuudessa. Olemme ensimmäinen pohjoismainen joukkoliikenneyhtiö linja-automarkkinoilla, jonka ilmastotavoitteet Science Based Targets initiative (SBTi) on hyväksynyt. Tämä on selkeä osoitus vahvasta sitoutumisestamme kestävään kehitykseen, ja tavoitteestamme näyttää tietä kohti vihreämpää tulevaisuutta!

 

79 % kaikista konsernimme linja-autoista kulkee jo sähköllä tai uusiutuvalla polttoaineella. Kalustostamme 22 % on sähkölinja-autoja. Nämä ovat merkittäviä askeleita kohti kestävämpää tulevaisuutta.

 

On helppo puhua vain sähkölinja-autoista, liikenteestä ja tekniikasta. Riippumatta siitä, kuinka montaa sähkölinja-autoa tai kuinka hienoja teknisiä ratkaisuja käytämme, Nobinan tärkein voimavara on kuitenkin ihmiset. Tämä tarkoittaa, että kaikki me, ammattitaitoiset ja ylpeät työntekijät teemme päivittäin työtä parantaaksemme yritystämme, missä tahansa toimimme.

 

Vahvuutemme riippuu meidän jokaisen tahdosta, pyrkimyksestä ja tyytyväisyydestä kantaa vastuumme matkustajalupauksestamme. Se riippuu myös kyvystämme toteuttaa tämä sitoumus ja siitä, että luomme työpaikan, jossa ihmiset voivat ja viihtyvät hyvin, ja tekevät kaikkensa matkustajiemme, toistemme ja yhteiskunnan hyväksi, joka päivä.

 

Kuljetamme yhteiskuntaa yhdessä eteenpäin joka päivä!  

 

Löydät raporttimme täältä: https://www.nobina.com/sustainability/sustainability-reports/

Copyright Nobina 2024