1. Nobina Suomi /
  2. Uutiset

Uutiset

Valitse vuosi
Valitse uutiset
Julkaistu:
Ylpeänä kerromme, että konsernimme uusin vastuullisuusraportti on nyt julkaistu! Kestävän kehityksen tukeminen on osa DNA:tamme, ja se näkyy kaikessa tekemisessämme. Joka vuosi yli miljoona ihmistä matkustaa kyydissämme.
Julkaistu:
Lämmin kiitos kaikille linja-autonkuljettajillemme. Teette merkityksellistä työtä ja kuljetatte yhteiskuntaamme eteenpäin joka päivä. Julkinen joukkoliikenne on yhteiskunnallisesti tärkeä palvelu ja arjen tuki.
Julkaistu:
Võtame kevade jooksul Nobinasse alalistele töökohtadele tööle kümneid bussijuhte ja -remondilukseppasi. Tööülesanded asuvad meie bussipargis, mis asuvad Helsingi, Vantaa ja Espoo piirkonnas.
Julkaistu:
JobCorner & Nobina Oy: Ura uudelle kaistalle – hae linja-autonkuljettajaksi tai linja-autonasentajaksi Ouluun.
Julkaistu:
Nobina on sopinut HSL:n kanssa korvaavansa linja-autoissaan vuoden kuluessa kolme miljoonaa litraa fossiilista dieseliä biopolttoaineella. Nykyaikaisten dieselbussien CO2-päästöt ovat fossiilistakin polttoainetta käytettäessä pienet, mutta...
Julkaistu:
Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT on ilmoittanut olevansa mukana 14.-15.2.2024 poliittisissa työtaisteluissa. Mukana on myös linja-autoala.
Julkaistu:
Me teemme vastuullista ja merkityksellistä työtä ihmisten arjen helpottamiseksi. Osana joukkoliikennettä kuljetamme yhteiskuntaa eteenpäin joka päivä!
Julkaistu:
Järjestämme jälleen TE-palveluiden kanssa 11.1.2024 klo 13 livelähetyksen, jossa kerromme Rekrykoulutuksen vaatimuksista ja sisällöstä sekä Nobinasta työnantaja.
Copyright Nobina 2024