Uutiset

Valitse vuosi
Valitse uutiset
Julkaistu:
Thaimaasta kotoisin oleva Jaroonsri Koivumaa työskenteli aiemmin elektroniikka- ja hoitoaloilla, mutta kaipasi uutta suuntaa uralleen. Niinpä hän haki TE-toimiston kautta RekryKoulutukseen, ja työllistyi koulutuksen jälkeen vakituisesti Nobinalle.
Julkaistu:
Jarmo Tikka työskenteli 23 vuotta taksinkuljettajana, kunnes vuoden 2018 taksiuudistus mullisti alan. Tuolloin Jarmo päätti, että on aika vaihtaa ammattia. Hän kouluttautui linja-autonkuljettajaksi, eikä ole katunut päivääkään.
Julkaistu:
Afganistanista kotoisin oleva Ataii Sedigheh opiskelee Stadia ammattikoulussa linja-autonkuljettajaksi ja suorittaa opintoihin kuuluvaa työharjoitteluaan Nobinalla. Ataii työskenteli hoitoalalla, mutta haaveili linja-autonkuljettajan työstä ja...
Julkaistu:
Lea Hinnosaar joutui koronaviruksen takia osa-aikalomautetuksi ravintolatyöntekijän työstään. Se sai Lean pohtimaan, millä alalla olisi aina töitä tarjolla, ja niin syntyi päätös vaihtaa uraa uudelle kaistalle.
Julkaistu:
Nobina rekrytoi loppuvuoden aikana sata uutta linja-autonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle. Olemme Pohjoismaiden suurin joukkoliikenneyritys ja Suomen suurin sähköbussiliikennöitsijä. Aloitamme uusien linjojen liikennöintiä sähköbusseilla 1.1.
Julkaistu:
Jukka Virtanen työskentelee linja-autoasentajana Nobinan Turun Pahaniemen varikolla. Ennen Turkuun siirtymistään hän viihtyi 10 vuotta Hakunilan korjaamollamme. Jukka kertoo asentajan työstään Turussa ja miksi kannattaa hakea töihin juuri Nobinalle.
Julkaistu:
Nobina on arvojensa vuoksi paras työnantaja ryhmäpäällikkö Simo-Samuli Kannistolle. Simo-Samuli kertoo työstään ryhmäpäällikkönä Turun Pahaniemen varikollamme ja avaa myös, miten Nobinan arvot ja asiakaslupaus näkyvät päivittäisessä tekemisessä.
Julkaistu:
Liikennekeskus ohjaa linja-autoliikennettä päätavoitteinaan liikenteen sujuvuus ja täsmällisyys. Työ on kiireistä, sillä liikennekeskuksessa vastataan päivittäin jopa 460 puheluun. Liikenne-esimies Kimmo Taskinen kertoo työstään ja liikennekeskuksen...
Julkaistu:
Nobina aloittaa liikennettä uusilla sopimuksilla HSL-alueella elokuussa 2022 talviliikennekauden alkaessa ja tuo samalla liikenteeseen merkittävän määrän uusia sähkölinja-autoja. Elokuun liikenteen aloitukseen on tilattu yhteensä 70 uutta...
Julkaistu:
Nobinan liikennöimä bussi 8X korvaa raitiovaunujen liikenteen Oopperan ja Jätkäsaaren välillä huhti-kesäkuussa, kun raitiovaunukiskoja kunnostetaan. Matkustajien kannattaa huomioida, että 8X-linjan bussit tulee viitata pysähtymään kuten muutkin...
Copyright Nobina 2022