Uutiset

Valitse vuosi
Valitse uutiset
Julkaistu:
Nobinan pohjoismainen monimuotoisuus-työharjoitteluohjelma Diversity internship program tarjoaa kuljettajille ja asentajille mahdollisuuden tutustua toimihenkilön työhön puolen vuoden ajan. Harjoitteluohjelmaan valitaan työntekijöitä, joiden...
Julkaistu:
Nobina aloittaa liikennettä uusilla linjoilla HSL-alueella tammikuussa 2023 ja tuo samalla liikenteeseen uusia sähkölinja-autoja. Liikenteeseen tulee 1.1. alkaen 29 uutta sähköbussia linjoille 52, 53, 56 ja 57, joita ajetaan Nobinan Klovin varikolta...
Julkaistu:
Kun kiinteistöalalla suhdanteet heilahtelevat, tuli aika miettiä mistä saisi varman kuukausipalkan. Simo ryhtyi ajamaan linja-autoa Nobinalla ja on viihtynyt hyvin.
Julkaistu:
Teija työskenteli tuotantotyössä pitkään, kunnes koronan myötä alan vaihto tuli ajankohtaiseksi. Hän oli jo pidempään ollut kiinnostunut linja-autonkuljettajan työstä ja kun hän huomasi lyhyen RekryKoulutuksen, valinta oli helppo.
Julkaistu:
Puhelinvaihteemme numero (09) 525 711 on lakkautettu.
Julkaistu:
Toukokuussa 18 vuotta täyttänyt Eerik Retsä on halunnut kuljettajaksi pikkupojasta lähtien.
Julkaistu:
Nobinan linja-autoissa käytetään Nesteen toimittamaa polttoainetta.
Julkaistu:
Nobina aloittaa liikennettä uusilla sopimuksilla, vanhoilla tutuilla linjoilla HSL-alueella elokuussa 2022 talviliikennekauden alkaessa ja tuo samalla liikenteeseen merkittävän määrän uusia sähkölinja-autoja. Liikenteeseen tulee 15.8.
Julkaistu:
Thaimaasta kotoisin oleva Jaroonsri Koivumaa työskenteli aiemmin elektroniikka- ja hoitoaloilla, mutta kaipasi uutta suuntaa uralleen. Niinpä hän haki TE-toimiston kautta RekryKoulutukseen, ja työllistyi koulutuksen jälkeen vakituisesti Nobinalle.
Julkaistu:
Jarmo Tikka työskenteli 23 vuotta taksinkuljettajana, kunnes vuoden 2018 taksiuudistus mullisti alan. Tuolloin Jarmo päätti, että on aika vaihtaa ammattia. Hän kouluttautui linja-autonkuljettajaksi, eikä ole katunut päivääkään.
Copyright Nobina 2023