1. Nobina Suomi /
  2. Uutiset

Uutiset

Valitse vuosi
Valitse uutiset
Julkaistu:
Nobinan ydintoimintaa on julkinen kaupunkiliikenne. Suomessa olemme olleet pitkään vahva toimija pääkaupunkiseudun linja-autoliikenteessä. Heinäkuusta 2021 alkaen olemme kuljettaneet matkustajia myös Turun seudulla.
Julkaistu:
Henkilöstöjohtaja ja johtoryhmän jäsen Minna Gardemeister on aloittanut Nobinalla 15.8.2023.
Julkaistu:
Nobina on voittanut sopimuksen Oulun seudun joukkoliikenteen operoinnista ja kehittämisestä 3.6.2024 alkaen. Sopimuskausi on kahdeksan vuotta ja optiona on kaksi lisävuotta.
Julkaistu:
Nobina on voittanut uuden sopimuksen Fölin liikennepalveluiden operoimisesta ja kehittämisestä Turussa. Kaikki liikenne tullaan operoimaan sähköbusseilla sopimuksen alusta, heinäkuusta 2024, alkaen. Tämä on vahva sitoutuminen kestävään kehitykseen.
Julkaistu:
Mårten Winqvist on työskennellyt Nobinalla jo 30 vuoden ajan. Tällä hetkellä hän vastaa pääkaupunkiseudulla läntisen alueen toiminnasta aluejohtajan roolissa osana Nobina Suomen johtoryhmää.
Julkaistu:
Aluejohtaja ja johtoryhmän jäsen Markus Vahtera on aloittanut Nobinalla 3.4.2023.
Julkaistu:
Autoliikenteen Työnantajaliitto ry ja Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry pääsivät yksimielisyyteen linja-autohenkilökunnan ja huoltokorjaamoiden työehtosopimuksista.
Julkaistu:
Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n linja-autoalaa sekä huoltokorjaamoita koskevien työtaisteluiden aikana pystymme liikennöimään erittäin rajoitetusti.
Julkaistu:
Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT on ilmoittanut linja-autoalaa sekä huoltokorjaamoita koskevien työtaisteluiden alkavan maaliskuussa, ellei työehtosopimusneuvotteluissa saada ratkaisua helmikuun aikana.
Julkaistu:
Kuljettajamme Kristian saa positiivisia palautteita pienillä eleillä.
Copyright Nobina 2023