1. Nobina Suomi /
  2. Uutiset

Uutiset

Valitse vuosi
Valitse uutiset
Julkaistu:
Nobina on sopinut HSL:n kanssa korvaavansa linja-autoissaan vuoden kuluessa kolme miljoonaa litraa fossiilista dieseliä biopolttoaineella. Nykyaikaisten dieselbussien CO2-päästöt ovat fossiilistakin polttoainetta käytettäessä pienet, mutta...
Julkaistu:
Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT on ilmoittanut olevansa mukana 14.-15.2.2024 poliittisissa työtaisteluissa. Mukana on myös linja-autoala.
Julkaistu:
Me teemme vastuullista ja merkityksellistä työtä ihmisten arjen helpottamiseksi. Osana joukkoliikennettä kuljetamme yhteiskuntaa eteenpäin joka päivä!
Julkaistu:
Järjestämme jälleen TE-palveluiden kanssa 11.1.2024 klo 13 livelähetyksen, jossa kerromme Rekrykoulutuksen vaatimuksista ja sisällöstä sekä Nobinasta työnantaja.
Julkaistu:
Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT on ilmoittanut olevansa mukana 14.12. poliittisissa työtaisteluissa. AKT:n osalta mukana on liki kymmenen toimialaa. Mukana on myös linja-autoala.
Julkaistu:
Järjestämme TE-palveluiden kanssa 30.11.2023 klo 11 livelähetyksen, jossa kerromme Rekrykoulutuksen vaatimuksista ja sisällöstä sekä Nobinasta työnantaja.
Julkaistu:
Võtame kevade jooksul Nobinasse alalistele töökohtadele tööle kümneid bussijuhte ja -remondilukseppasi. Tööülesanded asuvad meie bussipargis, mis asuvad Helsingi, Vantaa ja Espoo piirkonnas.
Julkaistu:
Linja-autonkuljettajaksi on mahdollista päästä lyhyellä koulutuksella oppisopimuksen kautta. ¬ – Jos vakaa tulotaso ja rento työ kiinnostaa, kannattaa harkita oppisopimuksella alanvaihtoa linja-autonkuljettajaksi, kannustaa Nobinan...
Julkaistu:
”Naisia voisi alalla olla enemmänkin, jos he vain tietäisivät linja-autonkuljettajan työn mahdollisuudesta jo työuraa valittaessa.”
Copyright Nobina 2024