1. Nobina Suomi /
  2. Tietoa meistä /
  3. Helpotamme asiakkaidemme arkimatkoja

Helpotamme asiakkaidemme arkimatkoja

Visio - kaikki haluavat matkustaa kanssamme

Nobinan visio on "Kaikki haluavat matkustaa kanssamme". Haluamme lisätä joukkoliikenteen käyttöä sekä ympäristön hyväksi että helpottaaksemme ihmisten arkea. Jotta voimme saavuttaa visiomme, on matkustamisen kanssamme oltava helppoa. Aikatauluihin on voitava luottaa, matkustajille on annettava asiaankuuluvaa tietoa matkastaan ​​ja lipun ostamisen tulee olla mutkatonta. Matkan itsessään on oltava turvallinen, mukava ja ongelmaton.

 

Vastuullisuus kaikessa mitä teemme

Meidän kanssamme matkustat kestävästi. Ei vain ympäristö- ja ilmastovaikutusten kannalta, vaan myös taloudellisesta ja sosiaalisesta näkökulmasta. Huomioimme kestävän kehityksen kaikessa tekemisessämme – ilmastovaikutuksista esteettömyyteen ja työyhteisömme monimuotoisuuteen. Pohjoismaiden suurimpana joukkoliikenneyrityksenä voimme vaikuttaa kaikilla vastuullisuuden osa-alueilla. Luomalla synergioita ja huolehtimalla suhteista asiakkaisiin ja kumppaneihin voimme hyödyntää resursseja mahdollisimman tehokkaasti niin yksilöiden kuin koko yhteiskunnan hyväksi.

 

Kuljetamme yhteiskuntaa eteenpäin

Emme voi saavuttaa visiotamme yksin. Tarvitsemme matkustajiemme, asiakkaidemme ja kumppaneidemme apua. Olemme avoimia uusille ideoille, joiden avulla voimme kehittää toimintaamme ja luoda älykkäitä tulevaisuuden liikenneratkaisuja. Tarjoamme kestävää matkustamista työhön, kouluun, harrastuksiin sekä perheen ja ystävien luokse. Yhdessä kuljetamme yhteiskuntaa eteenpäin joka päivä.

Copyright Nobina 2024