1. Nobina Suomi /
  2. Uutiset /
  3. Nobina tuo Ouluun 40 uutta sähköbussia

Nobina tuo Ouluun 40 uutta sähköbussia

Pohjoismaiden suurimman joukkoliikenneoperaattorin suomalainen tytäryhtiö Nobina Oy laajentaa toimintaansa Ouluun. Pääkaupunkiseudulla vuosikymmeniä toiminut Nobina laajensi vuonna 2021 toimintaansa Turun seudulle ja nyt 3.6. alkaa liikennöinti Oulun seudulla peräti 40 uuden täyssähköisen linja-auton voimin.

Vastuullista ja kestävää kehitystä edistävää liikennöintiä

Nobinan tavoitteena on kehittää joukkoliikennettä entistä laadukkaampaan, vastuullisempaan ja turvallisempaan suuntaan yhdessä kaupunkiseutujen joukkoliikenneviranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa.  Linja-autoliikenteen sähköistämisessä Nobina on eturintamassa. Suomessa Nobina liikennöi noin 500 linja-autolla, joista jo puolet kulkee sähköllä. Oulussa liikennöinti alkaa kokonaisuudessaan sähköbusseilla.  

− Kehitämme toimintaamme systemaattisesti ja innovatiivisesti kiinteässä yhteistyössä kaupunkiseutujen joukkoliikenneviranomaisten, pohjoismaisen konsernimme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tämä työ on kantanut hedelmää, kun pääsemme aloittamaan liikenteen nyt myös Oulun seudulla, iloitsee Nobina Suomen toimitusjohtaja Petri Auno.

 

Tavoitteena olla alan paras työpaikka

− Haluamme olla alan paras työpaikka. Panostamme vahvasti työntekijöidemme ammattitaidon, hyvinvoinnin ja työolosuhteiden kehittämiseen. Uskomme, että hyvä työntekijäkokemus tuottaa parhaan asiakaskokemuksen ja tulokset, korostaa henkilöstöjohtaja Minna Gardemeister.

Nobina seuraa työntekijätyytyväisyyttä keräämällä säännöllisesti palautetta henkilöstöltä. Tuoreen henkilöstökyselyn mukaan työntekijöiden antama suositteluindeksi (eNPS) oli +41. Tämä on vahva osoitus siitä, että nobinalaiset ovat tyytyväisiä työpaikkaansa. Nobinan työyhteisö on monimuotoinen ja monikulttuurinen, se on meille sekä rikkaus että voimavara.

− Meillä Oulussa aloittaa aivan huikea ja ketterä tiimi. Olemme rekrytoineet lyhyessä ajassa yli 120 työntekijää, ja rakentaneet siinä ohessa modernin varikon Ruskoon. Meillä jokainen saa olla oma itsensä, kunhan hommat hoituvat, iloitsee Oulun toimintaa vetävä tuotantopäällikkö Jouko Järvinen.

Me kuljetamme yhteiskuntaa eteenpäin joka päivä!

Asiakaslupauksemme mukaisesti olet tervetullut kyytiimme. Me huolehdimme matkasi turvallisuudesta ja sujuvuudesta. Nobinan kyydissä matkustat vastuullisesti!

 − Asiakaslupauksemme ja arvomme ohjaavat kaikkea toimintaamme, näin myös Oulussa, sanoo toimitusjohtaja Auno.

Lisätietoja antaa:

Nobina Suomen toimitusjohtaja Petri Auno, p. 040 86 20 456

Nobinan Oulun toimintojen vetäjä tuotantopäällikkö Jouko Järvinen, p. 040 631 3721

Nobina Suomen henkilöstöjohtaja Minna Gardemeister, p. 050 340 5983 

 

Lue lisää Nobinan toiminnasta, visiosta ja arvoista täältä/linkki. 

 

Copyright Nobina 2024