1. Nobina Suomi /
  2. Uutiset /
  3. Paljon positiivisia palautteita

Paljon positiivisia palautteita

Kuljettajamme Kristian saa positiivisia palautteita pienillä eleillä.

Kristian muistaa, kuinka hän lapsena matkusti äitinsä kanssa bussissa. Hän istui bussin edessä ja katsoi suuren tuulilasin läpi vaihtuvaa maisemaa. Tuolloin syntyi toive ammatista linja-autonkuljettajana.

Nyt Kristian on työskennellyt linja-autonkuljettajana 4 vuotta. Nobinalle saimme hänet elokuussa 2022. Noin puolen vuoden aikana Kristian on saanut runsaasti positiivisia palautteita matkustajilta.

– Kun aamulla laittaa työvaatteet päälle pitää muistaa, että matkustajalle kuljettaja on Nobina, Kristian kertoo.

Kristianin pienet kehut, hymyt ja hyvän huomenen toivotukset kuvastavat hienosti Nobinan arvojen mukaista toimintaa: kunnioitusta, arvostusta ja välittämistä. Myös asiakaslupaukseemme kuuluu, että matkustaja tuntee olonsa tervetulleeksi kyydissämme.

Kristian kertoo, että työ on hänelle kuin harrastus. Hän iloitsee ja nauttii työpäivistä ratin takana ja kohtaamisista matkustajien kanssa.

 

Esimerkkejä Kristianin saamista palautteista:

”Kiitos kuljettajalle! Hän toivotti tervetulleeksi kotimatkalle hymyssä suin. Tulipa hyvä mieli. Kiva nähdä kuljettajia, joille työ on ilo.”

”Kuljettaja toivotti matkustajat tervetulleeksi kyytiin Lillbassin pysäkillä ja huuteli hyvät päivän jatkot kaikille matkustajille Espoon keskuksessa. Tulin superhyvälle tuulelle tästä!”

Copyright Nobina 2024