1. Nobina Suomi /
  2. Uutiset /
  3. Nobina laajenee Ouluun uuden sopimuksen myötä

Nobina laajenee Ouluun uuden sopimuksen myötä

Nobina on voittanut sopimuksen Oulun seudun joukkoliikenteen operoinnista ja kehittämisestä 3.6.2024 alkaen. Sopimuskausi on kahdeksan vuotta ja optiona on kaksi lisävuotta.

Uuden sopimuksen myötä Nobina laajentaa toimintaansa myös Helsingin ja Turun ulkopuolelle. Sopimus koskee 34 sähköbussin operointia vuoroliikenteessä. Kestävä ratkaisu auttaa vähentämään sekä päästöjä että liikennemelua.  

− On hienoa, että Oulun seudun liikenne luottaa Nobinaan Oulun seudun paikallisliikenteen järjestämisessä. Sopimuksen myötä Nobinan toiminta laajenee uusille alueille, joiden joukkoliikenteeseen voimme tuoda vahvaa sähköbussiosaamistamme. Haluamme yhdessä Oulun seudun liikenteen kanssa tarjota asiakkaille turvallista ja kestävää matkustamista, sanoo Nobina Oy:n toimitusjohtaja Petri Auno.  

Hankintapäätöksen valitusaika päättyy 30.8.2023.  

Lisätietoja englanniksi, ota yhteyttä:

David Erixon, viestintäjohtaja 
david.erixon@nobina.se   +46 72 967 02 84 

 

 

Nobinan sähköbussi

Nobina 

Me olemme Nobina. Meitä nobinalaisia on yhteensä 13 000 neljässä maassa, ja olemme Pohjoismaiden suurin joukkoliikenneyritys. Linja-autoillamme matkustaa päivittäin miljoona ihmistä, kestävästi ja kaikkina vuodenaikoina. Kaupungeissa ja maaseudulla kautta koko maan, pari pysäkinväliä tai kotiin asti. Yhdessä matkustajiemme ja toimeksiantajiemme kanssa olemme riittävän iso toimija todellisen muutoksen aikaansaamiseksi. Tarjoamme miellyttävän bussimatkan heti ystävällisestä tervehdyksestä alkaen. Käyttämällä uutta älytekniikkaa edistämme fossiilivapaata liikennettä. Pystymme muuttamaan maailmaa. 
Konsernimme toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Liikevaihtomme oli kaudella 2022/2023 lähes 13 miljardia Ruotsin kruunua. Ruotsissa ja Tanskassa Nobina harjoittaa myös palveluliikennettä brändeillä Samtrans, Göteborgs Buss, Telepass ja Ørslev. 
Pidämme yhteiskunnan pyörät pyörimässä. 
Lisätietoja: www.nobina.com  
Copyright Nobina 2024