1. Nobina Suomi /
  2. Uutiset /
  3. Minna Gardemeister, uusi henkilöstöjohtaja ja...

Minna Gardemeister, uusi henkilöstöjohtaja ja johtoryhmän jäsen

Henkilöstöjohtaja ja johtoryhmän jäsen Minna Gardemeister on aloittanut Nobinalla 15.8.2023.

Minnalla on laaja HR:n ja viestinnän kokemus. Hän on toiminut erilaisissa palveluliiketoiminnan tehtävissä 25 vuoden ajan. Myös johtoryhmien työskentelystä ja kansainvälisistä konserneista hänellä on hyvä kokemus. Koulutukseltaan Minna on filosofian maisteri ja Business Coach®.

Tärkeimpinä saavutuksina Minna nostaa esiin hyvän työntekijäkokemuksen luomisessa onnistumisen, mistä edellisessä työpaikassani saimme julkista tunnustusta ”yksi vuoden innostavimmista työpaikoista” ja ”perheystävällinen työpaikka”.

Uskon, että hyvä työntekijäkokemus tuottaa parhaan asiakaskokemuksen ja taloudelliset tulokset, kiteyttää Minna ajatuksiaan.

Työtehtävien haltuunotto ja perehdytys ottaa oman aikansa.

Olen helposti lähestyttävä ja vuorovaikutteinen. Uskon, että ”yhdessä olemme enemmän”. Tulen kyselemään paljon ja yritän päästä mahdollisimman pian asioihin sisälle, jotta voisin olla nobinalaisille parhaiten tukena. HR:n ja viestinnän tulee niin sanotusti ”hengittää liiketoiminnan kanssa samaa ilmaa”. Näin olen tottunut toimimaan tiimini kanssa, pohtii Minna.

Hieno mahdollisuus alansa edelläkävijä firmassa

On ollut upeaa huomata, miten hieno yhdessä tekemisen meininki Nobinalla on. Vastaanotto on ollut erittäin lämmin, ja olen saanut laajasti tarvitsemaani tukea. On etuoikeus päästä vahvasti arvojohdettuun, vastuulliseen, ihmisten arkea tukevaan, alansa suunnannäyttäjäfirman bisnekseen mukaan. Olen iloinen tästä mahdollisuudesta, toteaa Minna.

Copyright Nobina 2024