1. Nobina Suomi /
  2. Uutiset /
  3. Markus Vahtera, uusi aluejohtaja ja johtoryhmän...

Markus Vahtera, uusi aluejohtaja ja johtoryhmän jäsen

Aluejohtaja ja johtoryhmän jäsen Markus Vahtera on aloittanut Nobinalla 3.4.2023.

Markus Vahtera on toiminut palveluliiketoiminnan operatiivisissa johtotehtävissä, pääosin lentoliikenteen parissa.  Yli 10 vuoden kokemus lentoliikenteen nopea tempoisesta ja alati muuttuvasta alasta on suurena vahvuutena Markukselle hänen siirtyessä kuljetusalan pariin. Koulutukseltaan Markus on insinööri (AMK) ja hän on suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon. Markus toimii eteläisen liikennealueen aluejohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä.

Ensi alkuun Markuksen agendalla on tutustua Roihupellon tiimiin ja mahdollisimman laajasti koko muuhunkin Nobinan väkeen, asiakkaisiin sekä liiketoiminnan tunnuslukuihin. Tavoitteena on myös päästä eteläisen liikennealueen johtoryhmän kanssa asettamaan selkeät tavoitteet ja toimintasuunnitelma alkaneelle tilikaudelle.  

Tähän mennessä suurimpana ammatillisena saavutuksena Markus näkee edellisellä työnantajalla vahinkojen (-60%) ja sairauspoissaolojen (-25%) hurjan vähenemisen liiketoiminnan ja työntekijämäärän kymmenien prosenttien kasvusta huolimatta. Tämän hän uskoo onnistuneen nimenomaan saumattomalla tiimityöllä. Markusta motivoi keskusteleva ja yhteen hiileen puhaltava tiimityöskentely sopivalla huumorilla höystettynä.  Työturvallisuuden suhteen Markus on ehdoton, vaikka joskus voi tehdä nopeita liikkeitä ja oikoa turhia mutkia turvallisuudesta kuitenkaan tinkimättä.

Markus on ei turhaan stressaa vaan keskittyy asioihin, joihin voi itse vaikuttaa, sekä työssä että vapaa-ajalla. Markus on rauhallinen ja jalat tiukasti maasta, puujalkahuumorista nauttiva.

"Olen päässyt jo tutustumaan osaan teistä ja odotan innolla, että tapaan loputkin nobinalaisista mahdollisimman pian. Ala on minulle uusi, joten opittavaa riittää mutta uskon että pääsen teidän avullanne melko nopeasti ”sisään” tärkeisiin asioihin. Uskon että samalla pystyn tuomaan uusia näkökulmia ja ajatuksia Nobinan kehittämiseksi entistä paremmaksi!" kertoo Markus.

Copyright Nobina 2024