1. Nobina Suomi /
  2. Uutiset /
  3. Kattava kokemus ja laaja näkemys – Mårten...

Kattava kokemus ja laaja näkemys – Mårten Winqvistillä tulee täyteen 30 vuotta työuraa Nobinalla

Mårten Winqvist on työskennellyt Nobinalla jo 30 vuoden ajan. Tällä hetkellä hän vastaa pääkaupunkiseudulla läntisen alueen toiminnasta aluejohtajan roolissa osana Nobina Suomen johtoryhmää.

Vuonna 1993 Mårten Winqvist hakeutui silloisen Espoon Auto Osakeyhtiöön kuljettajaksi nähtyään televisiossa rekrytointimainoksen. Kesän ajan kuljettajan töitä tehtyään hän siirtyi ajomestariksi. Tämän jälkeen Mårtenin ura eteni ensin liikennepäälliköksi ja sitten liikennejohtajaksi.

Mårtenin aloittaessa kuljettajana autot olivat manuaalivaihteisia ja moottorit todella kovaäänisiä. Liput myytiin käteisellä matkustajille ja linjakivet vaihdettiin käsin. Autoilla oli usein nimetyt ajoparit, eikä niitä ei sopinut antaa muille ajettavaksi. Tämän Mårten sai oppia kantapään kautta.

Laatukäsikirjan tekeminen konsernien välisenä yhteystyönä edisti useisiin erilaisiin projekteihin mukaan pääsyn. Monien projektien ja erilaisten vastuualueiden ansiosta Mårtenilla on tänä päivänä suunnattoman laaja osaaminen alasta ja sen eri osa-alueista. Koko kuljetusala on muuttunut paljon 30 vuodessa ja on edelleen muutoksen alla. Mårtenilla on etuna vahva ymmärrys kokonaiskuvasta, joka edesauttaa muun muassa haasteiden tiedostamisessa. Viimeisimpänä ylpeydenaiheena Mårten nostaa esiin JOLA- ja Asty-tutkimuksen hyvän tuloksen.

Joulukuussa 2022 Mårten Winqvist aloitti Nobina West Oy:n aluejohtajana. Hän jatkaa edelleen myös Nobina Oy:n johtoryhmän jäsenenä. Nykyisessä roolissaan Mårtenilla on tulosvastuu Nobinan suurimman liiketoiminta-alueen toiminnasta.

Hyvä työyhteisö, kollegat ja esihenkilöt innostavat ja inspiroivat Mårtenia, joka kertoo, ettei ole lainkaan sattumaa, että hän edelleen 30 vuoden jälkeen on Nobinalla töissä. Uudet vastuualueet ovat aina uusia mahdollisuuksia kehittää niin yhtiön toimintaa kuin itseään, eikä Mårten ole päässyt tylsistymään.

Mårten on oiva esimerkki siitä, millaisia etenemismahdollisuuksia Nobinalla on, kun tekee työtänsä täydellä sydämellä ja ratkaisukeskeisellä asenteella.

Copyright Nobina 2024