1. Nobina Suomi /
  2. Uutiset /
  3. Teija nauttii maisemista ja positiivista...

Teija nauttii maisemista ja positiivista asiakkaista

Teija työskenteli tuotantotyössä pitkään, kunnes koronan myötä alan vaihto tuli ajankohtaiseksi. Hän oli jo pidempään ollut kiinnostunut linja-autonkuljettajan työstä ja kun hän huomasi lyhyen RekryKoulutuksen, valinta oli helppo. Nyt Teija työskentelee Nobinalla ja suorittaa oppisopimuksella opintoja loppuun.

Nobinalle on ollut helppo tulla

– Työkaverit täällä Nobinalla ovat olleet tosi auttavaisia ja mukavia, he ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Tukea olen uutena työntekijänä saanut paljon. Itseasiassa tämä ajaminen on ollut yllättävän helppoa. Eikä minua ole jännittänyt ajaessa ollenkaan. No, ehkä inssissä vähän, Teija nauraa iloisesti. 

– Meillä on kummikuljettaja mukana ensimmäisinä työpäivinä. Heidän kanssaan tutustutaan autoon, ajamiseen ja reitteihin. Sen jälkeen ei linjalla yksin ajaminen ollut liian jännittävää. Se sujui yllättävän rauhallisesti. Maltti on vattia, tuumaa rauhallinen Teija. 

 

Kuljettajan työ sopii myös naisille

– Kun aiemmin on tehnyt vuosia työtä tilassa, josta ei näe ulos nautin luonnon ja ympäristön näkemisestä. Voin nähdä säätilojen vaihtelun. Eilen oli huono sää ja tänään on ollut todella kaunis ilma. Voiko olla mitään parempaa. Asiakaspalvelu ja ihmisten kohtaaminen on myös todella positiivista tässä työssä, Teija pohtii ja jatjaa: 

– Onhan tämä ajaminen isolla autolla jotenkin mukavaa, ja tämä työ on kevyttä ja sopii oikein hyvin myös naisille. 

Hae RekryKoulutukseen!

RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä Työtehoseura TTS:n kanssa. Koulutuksen kesto on 50 päivää, jonka jälkeen jatkat Nobinalla määräaikaisesti oppisopimuskoulutuksessa. Oppisopimuksen ajalta saat täyden työehtosopimuksen mukaisen palkan. 

Kun olet suorittanut koulutuksen hyväksytysti, sinulla on mahdollisuus saada vakituinen työpaikka vakavaraisessa yrityksessämme.

RekryKoulutus on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alla oleville ja siihen haetaan TE-toimiston kautta.

Lue lisää RekryKoulutuksesta täältä

Copyright Nobina 2024