1. Nobina Suomi /
  2. Uutiset /
  3. Rekrytoimme sata kuljettajaa!

Rekrytoimme sata kuljettajaa!

Nobina rekrytoi loppuvuoden aikana sata uutta linja-autonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle. Olemme Pohjoismaiden suurin joukkoliikenneyritys ja Suomen suurin sähköbussiliikennöitsijä. Aloitamme uusien linjojen liikennöintiä sähköbusseilla 1.1.2023 Klovin varikoltamme Espoossa ja sitä varten tarvitsemme lisää motivoituneita linja-autonkuljettajia, jotka haluavat kuljettaa yhteiskuntaa eteenpäin kanssamme.

Tavoittelemme erityisesti alanvaihtajia esimerkiksi ravintola-, tapahtuma-, matkailu- ja hoitoaloilta. Ihmisiä, jotka ovat tottuneet tekemään asiakaspalvelu- ja vuorotyötä ja haluavat vaihtaa maisemakonttoriin bussikaistalle.

Alanvaihtaja voi hakeutua kuljettajaksi kolmen eri putken kautta: TTS Työtehoseuran järjestämän ja Nobinalle räätälöidyn RekryKoulutuksen, oppisopimuksen tai oppilaitosten omien kurssien kautta työharjoitteluun.

Nobinan ja TTS Työtehoseuran monipuolinen yhteistyö linja-autonkuljettajien koulutuksen parissa saa jatkoa muutaman hiljaisemman vuoden jälkeen. Järjestämme TTS:n kanssa yhteistyössä useita RekryKoulutuksia syksyn ja loppuvuoden 2022 aikana.

Meillä on töissä useita alanvaihtajia ja hyvin eritaustaisia ihmisiä. Työyhteisömme monimuotoisuus on meille rikkaus. Haluamme myös aktiivisesti murtaa miesvaltaisen alan mielikuvia ja rohkaista naisia hakeutumaan kuljettajakoulutukseen ja meille töihin. Mielestämme nainen ratissa on rautainen ammattilainen.
Jenni Vuorio, Nobinan HR- ja viestintäjohtaja
On hienoa, että hyvä yhteistyö ja pitkä yhteinen historia koulutuksen kehittämisen parissa jatkuu. Jaamme yhteiset arvot ja tavoitteet vastuullisemmasta ja kestävämmästä joukkoliikenteestä. TTS kouluttaa uusimmilla E6-normit täyttävillä linja-autoilla, sekä sähkölinja-autolla. Näin kehitämme yhdessä koulutusta ympäristöystävällisempään suuntaan.
Toni Jokinen, TTS:n kuljetusalan koulutuspäällikkö

TTS:n järjestämiin RekryKoulutuksiin voivat hakeutua työttömät tai työttömyysuhan alla olevat työntekijät TE-toimiston kautta. 12.9. alkavan RekryKoulutuksen haku on auki 1.8. asti ja hakemuksen voi jättää täällä.

Lisätietoja RekryKoulutuksista:

Nobina: HR Business Partner Tony Stenberg, 040 717 6875
TTS Työtehoseura Toni Jokinen, koulutuspäällikkö, 050 468 7894

Copyright Nobina 2024