1. Nobina Suomi /
  2. Uutiset /
  3. Turussa erinomaiset tulokset asiakastyytyväisyy...

Turussa erinomaiset tulokset asiakastyytyväisyystutkimuksessa

Kiitosta ovat keränneet niin Nobinan kuljettajat kuin uudet sähköbussitkin

Nobina on saanut erinomaisen tuloksen Fölin asiakastyytyväisyystutkimuksessa. Kyseessä oli ensimmäinen tutkimus, jossa heinäkuussa Turun seudulla aloittanut Nobina oli mukana.

 

Turun liikennepäällikkö Niko Kortelainen kiittää erityisesti kuljettajia hyvästä tutkimustuloksesta:

"Olen todella tyytyväinen erinomaiseen tulokseen kesäkauden asiakastyytyväisyystutkimuksessa. Uusi ja siisti sähköbussilaivueemme toimivine ilmastointeineen on ollut yksi merkittävä osa-alue. Tärkeämpää on kuitenkin ollut ammattilaistemme osaaminen sekä asiakaspalvelutilanteissa että liikenteessä. Iso kiitos kuljettajatiimillemme hyvästä työstä!"

 

Laadukas asiakaspalvelu on jatkossakin osa-alue, johon haluamme panostaa. Tutkimustuloksen lisäksi myös Turun seudun matkustajilta tulleet suorat palautteet kannustavat meitä pitämään asiakaspalvelun tason korkealla.

”Kuljettaja erittäin asiallinen ja mukava, myös ajotapa oli erittäin mukava, kiitos hänelle :)”

 

”ihanan aurinkoinen ja hirmu kohtelias naispuolinen kuljettaja.”

 

” Linja 6/bussi 1326 Turusta Lietoon klo 15 jälkeen. Mahtava kuski! Ruusuja siis 🌹 Ravattulan Citymarketin kohdalla pysäkkijärjestelyt uudet ja sekavat rakennustyömaan vuoksi. Ystävällinen kuski palveli asiakasta ystävällisesti ja kohteliaasti. Pysäkki löytyi, asiakkaat pääsivät oikeassa kohdassa ulos. Muutenkin rauhallinen ajotapa, kyydissä on mukava olla!”

 

”Kuljettajalta sai aivan vertaansa vailla olevaa asiakaspalvelua! Tervehti kaikkia iloisesti ja vastaili kanssamatkustajien kysymyksiin todella kattavasti ja ystävällisesti. Ajaminen itsessään oli myös todella rauhallista.”

 

”Tosi mahtava kuski, tervehti ja vastasi kaikille asiakkaille 🌹 Tasaista ja ammattitaitoista ajoa!”

 

”Bussikuski oli aivan ihana. Oli todella mukavaa nousta bussiin kun kuski tervehti iloisesti ja hymyili!"

 

” Linjojen 32 ja 42 uudet bussit tuhatkertainen parannus vanhoihin saunoihin verrattuna, jotka hikilaatikoita talvet ja etenkin kesät. Uusissa busseissa loistava ilmastointi ja myös paikkakohtaiset tuulettimet. Loistava parannus matkustusmukavuuteen. Kiitos!"

 

Tervetuloa Nobinan bussien kyytiin niin Turussa kuin Pääkaupunkiseudullakin!

Copyright Nobina 2024