1. Nobina Suomi /
  2. Töihin Nobinalle /
  3. Uratarinoita /
  4. Mielekästä tekemistä ja lisätuloja

Mielekästä tekemistä ja lisätuloja

Pertti Piirinen on työskennellyt Roihupellon varikolla linja-autonkuljettajana vasta muutaman kuukauden, mutta on jo useampaan kertaan ihmetellyt miksi ei ole päätynyt kuljettajaksi aikaisemmin. Työ tuntuu joka päivä innostavalta sekä mielekkäältä ja Nobinasta sekä työnjohdosta on pelkkää positiivista sanottavaa.

Kuljettajaksi Pertti päätyi jäätyään eläkkeelle edellisestä työstään. Energiaa ja jaksamista työn tekemiseen löytyi yhä ja elämänlaatua nostavat lisätulot eläkkeen päälle houkuttelivat. Isojen kulkuneuvojen ajaminen oli tuttua aiemmasta työstä, joten linja-autonkuljettajan työ tuntui luontevalta valinnalta. Tällä hetkellä Pertti tekee viikossa noin 25-30 tuntia töitä. Osa-aikaiset työt tuovat paitsi mukavia lisätuloja, myös rytmiä ja merkitystä arkeen, kun kokonaan eläkkeelle vetäytyminen ei vielä houkuttele. 

Myös asiakkaat ovat huomanneet innolla työtään tekevän kuljettajan ja Pertti on saanut jo paljon positiivista asiakaspalautetta. Pertin mielestä hymyily ja asiakkaiden tervehtiminen ovat luonteva osa asiakaspalvelutyötä ja toisinaan haastaviakin asiakkaita tulee kohdella kohteliaasti ja reilusti, vaikka toisinaan napakka sanominen onkin tarpeen. Pertti puolestaan kehuu kuljettajien työyhteisöä, jossa on hyvä henki, kaveria autetaan ja aina saa kysyä, eikä tyhmiä kysymyksiä ole olemassakaan. 

Pertti kokee, että osa-aikainen kuljettajan työ voisi sopia monelle samassa tilanteessa olevalle toiselta alalta eläkkeelle jääneelle sekä välivaiheena jo pitkään kuljettajan töitä tehneille ennen lopullista eläkkeelle jäämistä. Lisätuloille ja töistä vapautuvalle ajalle löytyy varmasti jokaisella käyttöä.

Osa-aikaiseksi kuljettajaksi Nobinalle

Kiinnostaako mahdollisuus osa-aikaisesta linja-autonkuljettajan työstä? 

Tällä hetkellä haemme lomasijaisia ja työssä harjoittelijoita. Täytä hakemus täällä ja mainitse siinä, että osa-aikaisuus kiinnostaa.  

Voit myös olla yhteydessä liikennepäällikköihimme, joiden yhteystiedot löydät täältä

Copyright Nobina 2024