1. Nobina Suomi /
  2. Töihin Nobinalle /
  3. Uratarinoita /
  4. Linja-autonkuljettajana Nobinalla - Leena...

Linja-autonkuljettajana Nobinalla - Leena Lehtiniemi

Linja-autonkuljettajana Nobinalla - Leena Lehtiniemi

Kuljettajakonkarimme Leena on työskennellyt Nobinalla (ja sen edeltäjillä) jo 35 vuoden ajan. Leenan matka linja-autojen parissa alkoi vuonna 1988 Jalasjärvellä järjestetyltä linja-autonkuljettaja-kurssilta, jonne hän oli hieman sattuman kautta hakenut ystävänsä houkuttelemana. Leena oli alun perin hakenut puutarhakouluun Rovaniemelle - kuitenkin linja-autonkuljettajan opinnot veivät mennessään, sillä Leena huomasi alan olevan todella kiinnostava ja yhteiskunnallisesti merkityksellinen.

Vuonna 1989 Leena liittyi Nobinan tiimiin entiselle Suomenojan varikolle, josta hän myöhemmin siirtyi Klovin varikolle jatkamaan työtään kuljettajana.

 

Mukava työpaikka ja merkityksellinen työ!

Leenan mielestä Nobinalla työskentely on miellyttävää monista syistä. Hän arvostaa työnantajan joustavuutta ja mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhönsä. Hän pitää työtään hyvin merkityksellisenä ja arvostaa jokaista päivää, joka tarjoaa uusia iloisia kohtaamisia asiakkaiden kanssa.

”Ala sopii niille, jotka nauttivat ihmisten kanssa työskentelystä! Meillä on myös hienoja ja uusia autoja, joita ajan ylpeydellä!”, kertoo Leena.

Kuljettajana Leena kokee itsensä tärkeäksi osaksi kuljettajayhteisöä ja on iloinen siitä, että naiskuljettajien määrä on kasvanut alalla.

 

”Tulkaa vaan rohkeasti muutkin naiset alalle! Tämä on todella antoisa palveluammatti!”, tokaisee Leena.

 

 Positiivinen ilmapiiri ja mahdollisuuksia uralla kehittymiseen!

Leenan mielestä työilmapiiri Nobinalla on aina ollut positiivinen.

”Nautin työkavereidensa kanssa rupattelusta ja auttamisesta. Toimin myös mielelläni uusien kuljettajien tukihenkilönä.”

”Nobinalla panostetaan mielestäni työntekijöiden koulutukseen ja perehdyttämiseen ja halutaan varmistaa, että kaikki suoriutuvat työssään.”, toteaa Leena.

Leena on päässyt osallistumaan erilaisten koulutusten järjestämiseen ja toiminut usein myös kummikuljettajana.

”On mukavaa tehdä kummikuljettajan hommia ja päästä auttamaan uusia kuljettajia alkuun Nobinalla.”, iloitsee Leena.

 

Turvallisuus kaiken tekemisen perustana

Leena painottaa, että omalla hyvällä asenteella ja valppaudella liikenteessä pystyy positiivisesti vaikuttamaan asiakaspalvelukokemukseen ja luomaan turvallisen matkan kaikille.

”Linja-autokuljettajana minä panostan aina turvallisuuteen, sillä kuljetan ihmisiä! Me kuljettajat huomioimme ajaessamme sääolosuhteet ja muun liikenteen, jotta kaikki pääsevät turvallisesti perille määränpäähänsä.”

 

Copyright Nobina 2024