1. Nobina Suomi /
  2. Töihin Nobinalle /
  3. Uratarinoita /
  4. Hallityönjohtajana Nobinalla –...

Hallityönjohtajana Nobinalla – Linja-autoasentajien työtä tukemassa!

Korjaamon hallityönjohtajana Nobinalla – linja-autoasentajien työtä tukemassa!

Me Nobinalla vastaamme oman kalustomme huollosta ja korjauksista. Pääkaupunkiseudun varikoilla meillä on töissä noin 50 asentajaa. Terhi on uusin rekrytointimme. Hän aloitti helmikuussa Klovin korjaamon hallityönjohtajana. Tervetuloa meidän porukkaan Terhi!

Terhin innostus autoja ja raskasta kalustoa kohtaan syttyi jo lapsuudessa, perheen autoharrastusten kautta. Terhi on työskennellyt aikaisemminkin raskaankaluston parissa, mutta linja-autot ovat hänelle uusi ammatillinen aluevaltaus. Julkisen liikenteen maailma on Terhin mielestä mielenkiintoinen. Ensimmäinen kuukausi on kulunut työhön perehtyessä ja työkavereihin tutustuessa.

 

Tehtävänä tehdä asentajien työstä mahdollisimman sujuvaa!

Korjaamon henkilöstön ja kuljettajien lisäksi varikoilla on useita eri tehtäviä, kuten aamukäynnistäjiä, pihahenkilökuntaa ja liikenteen tuottamista tukeavia toimihenkilöitä, kuten liikennesuunnittelijoita.

”On ollut hieno tutustua eri ammattiryhmiin, joiden kanssa korjaamohenkilökunta työskentelee. Myös julkisen liikenteen tuottamisen saloihin syventyminen on ollut mielenkiintoista ja yllättävän monipuolista.”

Erityisesti Nobinalle siirtymisessä Terhiä veti mahdollisuus haastaa itseään työnjohdollisilla tehtävillä.

Hallityönjohtajan tehtävässä Terhi johtaa ja priorisoi korjaamoon työjonoon tulevien linja-autojen huoltoja ja korjauksia. Tavoitteena on myös tukea kaikin keinoin asentajien arjen työtä.

”Tärkein tehtäväni hallityönjohtajana on tehdä asentajien työstä mahdollisimman sujuvaa ja helppoa.”

Yksin työtä ei tarvitse tehdä, sillä korjaamon pyörittäminen on tiivistä yhteistyötä asentajien ja muun korjaamohenkilöstön kanssa. Varikon työnjohtajien Mikan ja Jounin kanssa työnjohtotehtävät sujuvat jouhevasti.

 

Työnimua ja huumorilla eteenpäin!

 ”Kaikkeen on korjaamolla ja Nobinalla otettu mukaan, ja kun kysyn jotain, niin saan aina vastauksen.”

Terhi on viihtynyt Nobinalla hyvin. Työilmapiiri on rento ja vastaanotto on ollut lämmin.  

”Nobinan henkilökunta on todella positiivista ja välitöntä. Porukkaan on ollut helppo päästä mukaan. Työn parissa kohtaa väkisinkin välillä haasteita, mutta hyvällä yhteishengellä ja huumorilla niistäkin päästään eteenpäin.”

Perehtymistä löytyy paljon ja uutta ratkottavaa tulee eteen päivittäin. Terhi on kuitenkin innostunut työstään Nobinalla ja kokee työnimua uudessa työssään.

”Kannustan muitakin tutustumaan linja-autojen maailmaan sekä työmahdollisuuksiin Nobinalla! Täällä saa tehdä hommia monipuolisesti, rennossa porukassa.”

Copyright Nobina 2024