Opiskele kuljettajaksi

Haluatko linja-auton kuljettajaksi? Rekrytoimme 100 uutta kuljettajaa!

Nobina rekrytoi loppuvuoden aikana sata uutta linja-autonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle. Aloitamme uusien linjojen liikennöintiä sähköbusseilla 1.1.2023 Klovin varikoltamme Espoossa ja sitä varten tarvitsemme lisää motivoituneita linja-autonkuljettajia, jotka haluavat kuljettaa yhteiskuntaa eteenpäin kanssamme. Rekrykurssit ja oppisopimuskoulutukset järjestetään loppuvuoden 2022 aikana.

Voit kouluttautua meillä joustavasti monipuoliseen ja hyvin palkattuun asiakaspalvelutyöhön. Saat meiltä kattavan koulutuksen, joten et tarvitse aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta. Haku rekry- ja oppisopimuskoulutukseen on parhaillaan käynnissä. Lue lisää alta ja lähetä hakemuksesi.

Tarjoamme sinulle
  • Joustavan rekry- ja oppisopimuskoulutuksen, jossa opiskelet ammattiin määräaikaisessa työsuhteessa
  • Työssäoppimisen ajalta oppisopimusjaksolla työehtosopimuksen (TES) mukaisen palkan (lähtöpalkka pääkaupunkiseudulla 16,42 €/h + lisät 7.2.2022 alkaen)
  • Vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä, kun olet suorittanut koulutuksen hyväksytysti
  • Perusteellisen perehdytyksen kuljettajan työhön sekä opastuksen reitteihin
  • Työterveyshuollon ja lounasedun
Koulutusvaihtoehdot

Nobinalla on kolme erilaista koulutuspolkua linja-auton kuljettajaksi:

Rekrykoulutus

Haku rekrykoulutukseen on parhaillaan auki. Rekrykoulutus järjestetään yhteistyössä Työtehoseura TTS:n kanssa ja sen kesto on 50 päivää. Rekrykoulutus on opiskelijalle maksuton. Rekrykoulutuksen ajalta ei makseta palkkaa.

Lue lisää rekrykoulutuksesta.

Katso TE-keskuksen TE-livevideo, jolla Nobinan HR- ja viestintäjohtaja Jenni Vuorio ja ryhmäpäällikkö Tomi Lehtinen kertovat Nobinalla työskentelystä ja rekrykoulutuksesta. Videolla kuullaan myös kokemusasiantuntijana Nobinan linja-auton kuljettajaa Mostafa el Morabitia.

Oppisopimuskoulutus

Oppisopimuskoulutuksessa suoritat logistiikan perustutkinnon (kuljetuspalvelujen osaamisala, linja-autonkuljettaja). Koulutuksen kesto on noin 1-1,5 vuotta. Oppisopimuksen aloitus ja kesto räätälöidään tilanteesi ja osaamisesi mukaan. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta. Oppisopimuskoulutuksen ajalta maksetaan TES:n mukainen palkka.

Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Oppilaitosten tarjoamat avoimet koulutukset

Voit opiskella linja-autonkuljettajaksi myös oppilaitosten tarjoamilla avoimilla kursseilla, joiden aikana voit hakea työssäoppimisjaksolla Nobinalle työharjoitteluun.

Lue lisää oppilaitosten omista koulutuksista.

Copyright Nobina 2022